För dig som är stressad och har höga prestationskrav på dig själv!

Förra veckan släppte jag min webbkurs: så gör du slut med prestationsstressen. Vilket var så kul! Det är så häftigt att se att ni som har gått med, redan har satt i gång er process och kommit en bit på vägen mot ett liv med mindre stress och mer glädje. Jag är otroligt glad över att få vara med på resan. 

Och jag vill såklart erbjuda dig möjligheten att gå med i kursen, innan det är för sent (stänger registreringen om ett par dagar). För kanske är det så att informationen har försvunnit mellan all black-friday reklam som pumpas ut den här veckan. Och det vore förfärligt om du missar det här grymma erbjudandet. 

Läs mer om webbkursen och anmäl dig till kursen här. 
 

Är det något du funderar över eller går och tvivlar på när det gäller kursen? Kommentera nedan eller skicka ett mejl till mig: victoria@utmattningen.se

Kommentera gärna!

Populära inlägg

Senaste kommentarer

Tidigare inlägg

Länkar

-

Kategorier