LADDA NER GRATIS E-BOK

För vem?

Den här e-boken är för dig som letar efter igenkänning. Kanske läser du boken för att få inspiration att stanna upp och reflektera över ditt liv? Kanske läser du boken för att du känner dig stressad och vill bromsa innan det är för sent? Kanske läser du boken för att du känner dig ensam? Kanske läser du boken för att få mer kunskap om varför man drabbas av utmattning? Ja, anledningar kan vara många. Men en sak vet jag. Den här boken önskade jag fanns tidigare i mitt liv.

Till dig:

  • Som känner dig stressad och lider av prestationsångest.
  • Är i början av din karriär men känner dig vilsen och stressad av alla krav och förväntningar.
  • Som känner att att-göra-listorna aldrig tar slut.
  • Som drivs av att prestera men ofta känner dig otillräcklig.
  • Som är högpresterande och vill mycket.
  • Som har drabbats av utmattningssyndrom eller annan stressrelaterad ohälsa och letar efter igenkänning.

Sagt om e-boken

"Wow! Denna boken har verkligen öppnat ögonen för mig. Det är så skönt att läsa om någon annan som har gått igenom det man själv går igenom. När man läser boken så blir det så himla tydligt att det inte är hållbart att leva såhär och att det borde vara enklare att söka hjälp. Jag har i alla fall fått nya insikter om min situation. Tack Victoria!"

- Caroline Claesson

"Bra och viktig bok för vår tid och samhället vi lever i." 

- Rikard Lundgren

"I den här boken får du som läsare ta del av en mycket generös delning av en av många vägar till utmattning. Texten är välskriven, noggrant bearbetad och lättläst. Den passar unga som gamla och kan skapa igenkänning hos många. Definitivt ett viktigt inslag i dagens samhälle."

- Johanna

"Boken är välskriven, lättläst och intressant. Den ger igenkänning, tips och inspiration till förändring." 

- Sara 

"Tack snälla för att du delar med dig. Vilken resa! Känner väl igen mig i de höga kraven du har ställt på dig själv. Och det här med prestera och prestera för att aldrig bli klar och få den förtjänta vilan. Blir ledsen när jag tänker på hur du, jag och alla andra som kämpat oss in i väggen. Tack för en välskriven och fin text! "

- Petra Hallgren